HOLY/PROTO-paladin(MARHULA)
TAKZE volam sa ilir kabashi.mam 16rokov a studujem na matematickom gymnaziu v nitre.
Hru World of Warcraft hravam priblizne 2 roky...hravall som za resto shamana potom za
rogunu a nakoniec za holy palacha...ako som zacinal s wowkom tak som hraval za toho shamana
na serveru bourning blade za alikov ,ale som si urobil charakter na drakthule lebo tu mam vela kamosov...Na tomto palachovi nemam ete poriadne reputacie lebo som ho vyleveloval na 80 do 2tyzdnov ale pracuje sa na tom..
znamych s ktorymi sa da aj pokecat...Nejsom nejaky fanatic do wowka ,ze potrebujem ten item ktory padne to znamena ,ze pohode popustim sak nabuduce padne mne ne:Dalebo nejsom nejaky co sa oduje a leavne z guildi za to ,ze ho nezobrali do raidu nic take..
Vasu guildu(DELIRIUM) som si vybral preto lebo som o nej pocul ,ze ma velmi dobry progres na ulduar(10/25)
a to sa mi velmi paci...ma drakthule som uz skusil guildi ako je Breakpoint bola tiez dobra tak ale mali len farmmu naxu25
ulduar progresovali ete len ulduar 10tku aj to len par bossov...potom som bol s jednym guild runom a to bolo s guildov ITTP to sa mi velmi pacilo dali sme do 4hodyn na ulduare 10tke dole 10bossov...tak som potom prestupil k nim...ale ako sme raidovali som si uvedomil ,ze oni nemozu poskladat ulduar25 nejsu tam pre nich ludia tak som leavol...a chalan menom Alizée je z vasej guildi ked som videl ten vas progres tak som sa rozhodol ist k vam na 100%...
Progrss ulduaru...
V ulduare som skolil 11bossov ako na ktorych viem na 100%taktiku(flame leviath,ignis,razorscale,XT-002,assambly,kologarn,auriaya,miminor,hodir,freya,thorim)nax10/25 mam down cely to znamena ,ze nax je u mna uz farma...
Cas na raidi...
Takze cas na vase raidi mam...ale v pondelok,stredu a piatok mam treningi do tej 19:00 to znamena ,ze v pondelok tu o 18:30urcite nebudem tak ale o tej 19:00 by som dosiel...v utorok mam cas cely den na raidi to znamena ,ze som dostupny...v strdu tiez az od 19:00 a v stvrtok som cely den dostupny,len teraz mam pokazeny PC tak by som mohol nastupit az od pondelka..Nemam ziadne zakazky ako nejake deti ,ze nejdes na PC!! emoce017...
Moj PC...
Mam pocitac dost dobry aby zvladal WoWko aj ked neviem staty:D:Dtak ale zvladam to pohode a internet tiez...
Eqip
armory-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Marhulaeqip mam na ulduar dobry len by som este potreboval vymenit ruky lebo ich mam na pvp...ale inac setko dobre...a sak to posudite sami na armoroch...
Pocul som ,ze mate len jedneho holy palacha...ako som videl na jeho eqipe urcite je skill.(Alizée)..Pisal som si si nim trosku a povedal mi ,ze nebude cez prazdniny moc hrat tak by som ho chcel zastupiT:D
Dufam ,ze sa vam moja prihlaska pacila bol by som aj ja velmi rad keby ma primete to je asi setko...
Marhula