1. Melaxis, UD prist , holy, 80
2. 21(moc tomu niekedy neverím), SVK- Bratislava
3. Môj, môj môj nikto nedostane, prvý majiteľ a posledný ovšem
4. A tak hrám dosť, a aj keď mate tie raidy som tu prevažne pokiaľ niesom v práci.
5. A tak zaujmi niekedy môžu zabrániť hraniu ale tak niekedy ( ale pokiaľ my dojde dačo v real life a viem že je to dvôležitejšie tak tomu davam prednosť ako wowku je to stale len hra akosik)
6. A tak vramci možnosti je ten EQ (ulduar 10/25 prevažne az na par veci no), vylepšovať je vždy čo na EQ nikdy neni podla predstav,
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Melaxis7. A tak predošlá guilda Shinigami, pomaly ale iste sa začala rozpadať a zo strany tích čo ju založili nejavia dáku snahu o záchranu tak myslím že zbytočne tam bit keď sa aj tak nič nebude diať. A tak nespokojný som ani nebol až na par veci čo my neboli po chuti na raidoch keď sa vždy niekdo nasieraľ za úplne banálnu vec.
8. No VT mam ( aj tu verziu) ale mikrak nemám bo my akosik odišlo napájanie naňho a musím to dať dokopy, ale aj tak ja sa dako moc nerad vykecávam radšej počúvam (reagovať sa vždy dá aj písomne). Ale pokiaľ by už šlo napájanie tak prisposobiť sa večšine neni problém.
9. Tak kvám sa hlásim vrámci toho že čo trocha sledujem tak vyzerate zatial ako dosti stabilná guilda a že vydržite dlho. A prínosom asi vrámci healu na raidy (asi len daľšie ma nenapadá). A radšej očakávať nebuďem nič aby som upresniľ aby si to niekto nezobral zle ale ak by som bol uvás tak by som bol novy a ty nikdy nič nemajú iste aspoň zo začiatku.
10. Tak poznám Pedra a Beyare. A dopočul som sa ešte keď som expil prista.
11. Tak bol som skoro všetko až na OS a v Ulduare 10 mam 11/14 a z 25 6/14 (vždy sa našiel niekto kto sa rozhodol slackovať a potom aj tak končili tie raidy a posledne týždne sa chodili už len 10tky a aj to len niekedy)
12. Tak PC zvláda 2 accounty zapnuté počas raidu (snaď bolo pochopene
) a net no zatial my 1x nesiel net a to ked som si omylom vykopol kábel