Zdravíčko Delirium,
1. Nick: Vojek, Shaman, Resto/Ele, Tauren 80lvl
2. Krasných 18let, a pocházím z Jižních Čech nedaleko Českých Budějovic, které zná snad každý člověk na světě. Kvůli dobrému pivu. :-P
3. Acc nesdílím s nikým, ani bych to tak nechtěl. Tento Acc je muj, a hraju na něm už nějakej ten pátek :-)...
4. Tak hraju každej den kromě vyjímek... Některých víknedů když sloužím na Disko... ale to je jednou za měsíc. A Raid Time je mi v celku jedno ja si čas udělám kdykoli to neni problem.
5. No minimálně, dokonce spíš ne... Maximálně občas nějakej ten víkend jak sem psal, ale to jen minimálně...
6. Můj EQ? tak nějak Valorous, sice to neni špička ale neni to uplně nejhorší... mainspec je resto, a offspec ele... Odkaz na armory mam špatnej gear až to uploadnou tak ho přidám. Nebo klidně watch in game.
7. Předchozí Guildy, ještě v ní sem The Skullcrasher, přišel jsem k ním kvůli pomoci kamarádům, kteří mě prosili, ale po cca měsíci sem zjistil že jsou tam neschopní lidé a nemaj zájem někam to dotáhnout a tak...
8. VT a mikrofon ma snad každý kdo hraje WoW takže mi to problémy nedělá.
9. Tak hlásím se kvám protože je tam můj dobrý kamarád skor Bratr... A odemě? snahu, nějakej ten skill, a nevim no musite posoudit samy, samochvala neni moc dobrá. A od vás čekám dobrej kolektiv, a pohodové lidi...
10. Znám. A dokonce od malička osobně. A dozvěděl jsem se o vás od něj....
11. Naxx 10/25, OS10/25, EoE, VoA... a pak vše na TBC... což je nepotřebné...
12. Můj PC? No radši nekomentovat, ale abych měl problemy s WoW tak to vůbec... A sít, providet je novej, takže pohoda... bez DC a podobně...
Snad toto bude stačit... Vymačkal jsem tam pár věcí to mě tak v rychlosti napadlo...
S pozdravem Vojek