1.Jake je tve jmeno postavy, spec, class, race a level?
Scrazor balance druid 80lvl profese Skining full a leatherworking 4362.Kolik ti je let a odkud jsi?
Je mi 16 let a pocházím z Prahy 8
3.Sdilis svuj acc s dalsim clovekem, nebo hrajes na uctu sam?Je to tvuj account nebo koupeny?
Celý acc vlastním sám a nikoho bych za něj nepustil
4.Jak často hrajes? Raid zacina v 18-19:00 a trva do 23:00 ... muzes v tuhle dobu byt online i v pracovni den?
Ze školy přicházím kolem 16:00 poté se věnuji svým zálibám. Wowko hraji zhruba od 5/6 do 12.
5.Muzou tve vedlejsi zajmy zapricinit neucast na raidu nebo ji jakkoliv omezit?
Svůj volný čas si určuji sám takže nikoliv sem tam se stane že někde musím být ale jen ojediněle.6.Zhodnot svuj equip, co hodlas zmenit atp. (+ odkaz na armory v PvE equipu)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Scrazor7.Popis zde svoji historii v predeslych guildach, proc si je opustil, s cim si byl nespokojen atd.
Druida sem si transfernul ze servru chrommagus kde jsem byl v guilde Oracle a na drakťhulu jsem kratce zhruba 4 měsice zezačátku jsem působil v guilde Last Choice která se rozpadla. Chvilku jsem pobíval v guildách Dark Tribe a Fun Division.8.Chceme po lidech aby na VT komunikovali s ostatnimi na raidech, tudiz vyzadujeme mikrofon a VT 2.1.4. Umis se podle toho zaridit ?
VT mám i mikrofon9.Proc se hlasis prave k nam? Cim budes prinosem? Co naopak ocekavas od nas?
Hledám dobré zázemí s dobrýma lidma a konečně podívat do Ulduaru a pomoct s progresem.10.Znas nekoho v guilde? Odkud ses o nas dozvedel?
Na serveru jsem se seznámil s jedním vašim členem Vaalnnem.
11.Jake jsou tve raidovaci zkusenosti v predchozich high-end instancich? (naxx10 opravdu neni high-end instance)
Wotlk instance mam prochozené celé až na Ulduar.
12.Tvuj PC i Internet by mel zvladat slozitejsi momenty na raidech, takze nejake DC ci lagy jsou nepripustne. Mas na to?
PC mam slušný nemám nastavené low detaily vše na high a šlapeto to dobře;-)