zdravim všechny.
takže muj nick je Cirusvirus 80 tauren druid balance (resto) za druida hraju už asi 3 roky.
je mi 27 let a jsem od Českých Budějovic.
Account je pouze můj a s nikým ho nesdílím. Sám sem si ho vyexpil od 1lvl.
Hraju denně 4-16 hodin podle toho jestli mám práci. Pokud jdu do práce jsem online do 20:30 (dělám noční) pokud mám volno můžu tu být do rána. Jeden měsíc mám volné víkendy a druhý volno v týdnu. Byl bych na celé 2-3 raidy týdně + do zmíněných 20:30 pokud by někdo došel déle.
Kromě práce a wow žádný zájem nemám takže nic jiného mi raidování nenabourá.
No můj eq stojí na 4 T7.5 (kvůli bonusu) zbytek je z ulduaru EoE a snad ještě něco z naxxu25
tady máte odkaz na armory chtěl bych zejména doplnit o trinket z razorscala10 a pár nesetový věcí jako staff nebo mace
Dříve sem byl v guildě Defilers, která se rozpadla. Potom v Shinigami pár měsíců kde sem převážně odprogresoval ulduar. Ta se bohužel z neochoty lidí raidovat taky rozpadá. Chci jen pravidelné raidy nic víc.
Mikrofon a VT samozřejmě mám a komunikuju pokud se to po mě chce
K Vám se hlásím protože u Vás znám několik málo lidí a protože vím že stabilně chodíte ulduar. Určitě sem spolehlivej raider a žádnej slacker ninja nebo něco takovýho. Po guildě chci jen pravidelné místo v ulduaru 10ce.
V guildě znám Darkuse a Bookiho ještě z free serveru a pak z defilers a pedra a melaxise z shinigami.
Všechny raidy před ulduarem. ulduar10 po vezaxe a u25 po auriayu. 25ka se bohužel v shinigami netěšila moc oblibě
PCequip C2D6600+ 4GBDDR2 8800GTX 24ˇ a 42ˇmonitory no žádnej crap. připojení přez wifi 6M/3M vysoce stabilní.