| Naelin-mage | |
|
+7swiftactions cinkedd Nitrous Treen vrct Ceckynka Naelin 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Naelin
Počet příspěvků : 2 Reputace : 0 Join date : 15. 05. 09
| Předmět: Naelin-mage Fri May 15, 2009 4:48 pm | |
| O me: je mi 16 let studuju na gymnazium. Char:Muj char je mage,zacal jsem ho chvili potom co vysel wotlk.Vzdy jsem hral ranged dps...takze i kdyz maga nehraju roky vim jak a co delat. profese:enchanting+tailoring. http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... l&n=Naelin zkusenosti z wow: s wowkem jsem zacinal uz pred tbc...(ale pouze na freecku).Po tbc jsem sel na ofic a hral dlouho ali za ktere jsem ziskal vetsinu zkusenosti(zde jsem hral destro locka). pre tbc:magtheridon,gruul,kara,za,-clear tk,ssc-progress Bt,Mh-zde jsem byl jen parkrat (nepocitam nerf pred wotlk) wotlk:naxx 10/25 (10 mam undying) clear , Voa 10/25 (i novy bossove) clear , Os +2D clear , EoE 10/25 clear ULDUAR:10-(6/14) 25-(2/14) ve sve stare guilde jsem delal class leadra...takze svou classu dobre znam. raid time: nejvice mi vyhovuje 19-23 ale dokazu se prizpusobit guilde...ale spise muzu raidovat drive nez pozdeji. stara guilda:moje strara guilda byli drakobijci kde jsem byl uz od sveho 70 lvl a zprogresoval jsem snimi vpodstate cely naxx,eoe,a os.Ovsem za tu dobu se toho v guilde hodne zmenilo nabrali par novych lidi vse slo dobre az do te doby nez prisel ulduar...a lidi museli zacit pouzivat hlavu... :ocekavam od guildy : hlavne dobre se bavit a progres ktery nekam vede. | |
|
| |
Ceckynka Demigod
Počet příspěvků : 37 Reputace : 1 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 5:37 pm | |
| Myslim ze takovejdle clovek se u nas neztrati zkusenosti ujdou a ranged dps neni nikdy dost mame celkem asi 3 aktivni mage, stim ze nekteri by do toho meli trosku slapnout co se tyce dps a chovani PRO | |
|
| |
vrct
Počet příspěvků : 2 Reputace : 0 Join date : 04. 05. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 5:59 pm | |
| přihlášce si moc nedal ale tak myslím si že to není tak poctatné vše hlavní si napsal .. zkušenosti .. vše hlavní máš za sebou a ten ulduar se doučíš .. EQ je slušný tak akorat na ulduar .. pokud budeš aktivní a máš aspon pulku mozku tak sem PRO .. za zkoušku se nic nedá | |
|
| |
Treen
Počet příspěvků : 44 Reputace : 1 Join date : 02. 05. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 6:01 pm | |
| Souhlasim s ceckem, opravdu kvalitni mag by se hodil.. Sice zkušenosti z ulduaru nejsou nejlepší, ale na tom to nestoji. Ja osobně jsem PRO a pokud se ukaže, že na to ma, tak se budu těšit na společne raidovani . | |
|
| |
Nitrous Moderator
Počet příspěvků : 66 Reputace : 1 Join date : 28. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 6:04 pm | |
| mas zkusenosti X malej hit,kdyz uz mas spatny itemy je dobry to vykompenzovat dobryma enchantama ktery taky nemas,nwm proc si davas modry gemy s penetration(??)->kdybys mel aspon spravnej meta gem...magu mame dle meho dost(a to ze potrebujem ranged by ty mista meli zabrat aktivni balanc,ele a SP) PROTI | |
|
| |
cinkedd Moderator
Počet příspěvků : 27 Reputace : 0 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 6:09 pm | |
| hm...i pres celkem uchazejici gear a tebou uvedene zkusenosti, musim souhlasit s Nitrousem. mage mame 3 (pravda, ne uplne top, ale dps celkem daji) a 4. by byl uz zbytecny...momentalne potrebujeme hlavne ele shamana za me PROTI | |
|
| |
swiftactions
Počet příspěvků : 47 Reputace : 1 Join date : 29. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 6:48 pm | |
| od ulduaru se doba meni ... mage uz nebude jen tak top dps to bejvavalo | |
|
| |
Naelin
Počet příspěvků : 2 Reputace : 0 Join date : 15. 05. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 9:13 pm | |
| ty gemy na penetration vymenim uz jsem si koupil novy.... | |
|
| |
Alyshea
Počet příspěvků : 34 Reputace : 1 Join date : 03. 05. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Fri May 15, 2009 9:39 pm | |
| Prihlaska neni spatne napsana.,ale az na nektere chyby a michani class,ale duverujuti . EQ pekny --PRO-- | |
|
| |
pedro Moderator
Počet příspěvků : 87 Reputace : 2 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Sat May 16, 2009 11:14 am | |
| urcite zkusenosti dost, je to ex class leader a namisto takoveho rachateera - za ktereho porad nekdo hraje odpoledne a pak se neukaze vecer - se hodi.
magove slusni sou jen alatari a yozzys. a jednoho ještě určitě unesem.
za mě PRO | |
|
| |
Fiber Moderator
Počet příspěvků : 23 Reputace : 0 Join date : 29. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Sat May 16, 2009 11:47 am | |
| pre teba by bol mozno problem dostat sa na raid pretoze magov uz mame pomerne dost, cize neviem neviem ci by si si u nas tak "schuti" zaraidoval.. za mna ano, ale musis s tym pocitat:) | |
|
| |
astahoe God
Počet příspěvků : 49 Reputace : 2 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Naelin-mage Sat May 16, 2009 12:25 pm | |
| hoj, opravim trosku pedra magov mame 3 z nich je 1 este adept ale co musim povedat, ze sa celkom snazi a dps nema tiez zle, cize dost casto su v raide 3 magovia a pokial by boli dostupne ine potrebnejsie classy do raidu by si sa nedostal, gear vyzera byt dostacujuci akurat neviem ci z neho vies dostat maximum co sa dps tyka, zhrniem to teda tak, ze na skusku ta vziat mozme ale miesto v raide iste nebude, co sa ale moze zmenit, jeden nikdy nevie. ak mas zaujem napis si o inv niekomu z vedenia. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Naelin-mage | |
| |
|
| |
| Naelin-mage | |
|