1. Jake je tve jmeno postavy, spec, class, race a level?
Nick Noobíe - undead mage(80lvl), spec mam 0/53/18
2. Kolik ti je let a odkud jsi?
Je mi 16 a jsem z Jižnich čech
3. Sdilis svuj acc s dalsim clovekem, nebo hrajes na uctu sam?Je to tvuj account nebo koupeny?
Sdilet je nepripustne
....takže ho mam sam a je to muj account.
4. Jak casto hrajes? Raid zacina v 19:00 a trva do 23:00 ... muzes v tuhle dobu byt online i v pracovni den?
Dobry raid Time. Hraju dost casto temer kazdy den(student) mužu byt on-line i v pracovni den pokud nebudu na brigadě
5. Muzou tve vedlejsi zajmy zapricinit neucast na raidu nebo ji jakkoliv omezit?
Neměly by ale na 100% to neřeknu.
6. Zhodnot svuj equip, co hodlas zmenit atp. (+ odkaz na armory v PvE equipu) - je to nejlepší pred patch (3,1) eq. Z ulduaru toho moc nemam z duvodu že jsem v blby guildě a mockrat se to nesložilo a na 10ce nemam nak stesti na rolly - takže bohužel nic moc
7. Popis zde svoji historii v predeslych guildach, proc si je opustil, s cim si byl nespokojen atd.
historie hral jsem za aliky pred rokem jsem to u nich zabalil, prvni guilda u hordy co si pomatuju je RIP pak jsrm přešel z duvodu rozpadu do No stress ktera přešla do Mosstroopers kde jsem ted (ale chci pryč konečně do naky raidovaci guildy)
8. Chceme po lidech aby na VT komunikovali s ostatnimi na raidech, tudiz vyzadujeme mikrofon a VT 2.1.4. Umis se podle toho zaridit ?
Toto ROZDONě neni problem
9. Proc se hlasis prave k nam? Cim budes prinosem? Co naopak ocekavas od nas?
Hlasim se k vam z duvodu kvalitniho raidovani, budu vam prinosem třeba že vam budu davat naky to DPS v raidu, nebo mužu vypomoct s prot/heal palatem taky použitelny gear
10. Znas nekoho v guilde? Odkud ses o nas dozvedel?
Nejspis od vas nikoho neznam, a ste prece znama guilda na DT kdo by neznal....
11. Jake jsou tve raidovaci zkusenosti v predchozich high-end instancich? (naxx10 opravdu neni high-end instance)
Takže BT jsem měl cely CLEAR a SWP 4/6 ale to vas asi nezajima, ve Wotlk mam naxx25,OS+2D(25) a ulduar 10/14
12. Tvuj PC i Internet by mel zvladat slozitejsi momenty na raidech, takze nejake DC ci lagy jsou nepripustne. Mas na to?
PC by neměl byt problem v dalaranu mam kolem 40fps což je docela dost a net mam 8mb/s taky v pohodě, a otazku mas na to necham na vas