1. Jake je tve jmeno postavy, spec, class, race a level?
Ironlung,resto,druid,tauren,male,80lvl
2. Kolik ti je let a odkud jsi?
21rocny chalan z BA
3. Sdilis svuj acc s dalsim clovekem, nebo hrajes na uctu sam?Je to tvuj account nebo koupeny?
vlastny acc a len a len moj
4. Jak casto hrajes? Raid zacina v 18-19:00 a trva do 23:00 ... muzes v tuhle dobu byt online i v pracovni den?
hram kazdy den,co sa tyka raid time tak do 18.30 som v praci,co som sa pytal choosena tak vraj u vas zacina raid nieco malo po 19.00 to by som teoreticky stihal,max 19.15 som online
5. Muzou tve vedlejsi zajmy zapricinit neucast na raidu nebo ji jakkoliv omezit?
jedine zenske:))) ale zase ked sa prihlasim na raid tak pridem vzdy,jedine zeby nieco vazne do toho voslo,pracovne povinnosti,alebo rodinne dovody...
6. Zhodnot svuj equip, co hodlas zmenit atp. (+ odkaz na armory v PvE equipu)
gear nic moc,potrebuje dost vylepsit....
crappy pve eq irona lunga7. Popis zde svoji historii v predeslych guildach, proc si je opustil, s cim si byl nespokojen atd.
no momentalne som v guilde sharks kde moj druid figuruje ako alt,pretoze som chcel raidovat s paladinom...bohuzial v sharks neni dostatok ludi takze sa skoro neraiduje...
kedze ja raidovat chcem a s palatom nato nemam eq,hladam guildu kde mozem raidovat aspon s druidom znova.
hadam z toho aj vyplyva preco chcem odist a s cim nejsom spokojny:)
8. Chceme po lidech aby na VT komunikovali s ostatnimi na raidech, tudiz vyzadujeme mikrofon a VT 2.1.4. Umis se podle toho zaridit ?
s vt problem nemam...
9. Proc se hlasis prave k nam? Cim budes prinosem? Co naopak ocekavas od nas?
delirium som si vybral lebo tu poznam choosena trochen.
pocul som ze hladate heal do raidu,tak ma napadlo ze vam s tym helfnem....
co ocakavam?novych friends,moznost raidovania,zabavu a velice moc progresu:)
10. Znas nekoho v guilde? Odkud ses o nas dozvedel?
nekukal som na guild roster ale poznam choosena a videl som aj nejaky spam na trade kanale myslim...
11. Jake jsou tve raidovaci zkusenosti v predchozich high-end instancich? (naxx10 opravdu neni high-end instance)
no s druidom mam odraidovane HIGHT-END ZG na 60tce+polku MC:)
v TBC setko okrem sunwellu,to som mal pauzu s hranim
vo wotlk mam odraidovane myslim vsetko az na os s nejakym addom a okrem ulduaru...
v ulduare mam skusenosti len s prvym,druhym a potom z desiny par bossov co som teraz zabil s pugom
12. Tvuj PC i Internet by mel zvladat slozitejsi momenty na raidech, takze nejake DC ci lagy jsou nepripustne. Mas na to?
myslim ze moj quad 2,4GHz,8gb ram a radeon 3870 to zvladaju v pohode,co sa tyka netu tak mam 10mb/s optiku takze dc len pri velice spesl prilezitostiach ako cestatny vypadok providera viz 3tyzdne dozadu:)
tak diks za pozornost a budem cakat na nejaku reakciu:)
zatim gl a hf