| Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Bartuk
Počet příspěvků : 3 Reputace : 0 Join date : 18. 07. 09
| Předmět: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta Sat Jul 18, 2009 4:54 pm | |
| zdravim vas dacani, mel sem par mesicu pauzi a zacal sem zase hrat, neni to na zadny hc progres, ale muzu vam byt dost prospesny v uldu jak jako heal, tak dps oboje postavy jsou equiple pro ty co me neznaji, jsem PAN nuny a a miluju rexara, je mi 21 let a jsem z Vyškova chtel bych zase do stary party pokecat a zaradit na vt (rexare o_O), furt se tak blbe smeju, to by melo byt + xD zitra odjizdim na 2 tydny do chorvatska, tak bych rad uvital, kdybyste si pospisili s inviitem xD jinak zdravim lojzu a ostatni grazly z tranzu nebo ty, s kteryma sem progresoval kztko xDxD http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Bartukhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Srekovastarakdyztak pm ve hre zatim | |
|
| |
Vokoun
Počet příspěvků : 32 Reputace : 0 Join date : 29. 04. 09
| Předmět: Re: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta Sat Jul 18, 2009 5:34 pm | |
| Muhaha nuny :-D Vzal bych ho do guildy tak jako se vzal treba rexxar, stara dobra znama kravicka itsoktobegay :-D | |
|
| |
Shallowborn
Počet příspěvků : 41 Reputace : 0 Join date : 26. 05. 09 Age : 39
| |
| |
Bartuk
| Předmět: Re: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta Sun Jul 19, 2009 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Croente
Počet příspěvků : 35 Reputace : 2 Join date : 24. 06. 09
| Předmět: Re: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta Mon Jul 27, 2009 7:19 pm | |
| tayk te miluju ale tenkrat si me nasral ty lampo jsem pro | |
|
| |
pedro Moderator
Počet příspěvků : 87 Reputace : 2 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta Mon Jul 27, 2009 7:29 pm | |
| to same tu: tak abychom to nejak uzavreli. Nerikam ze guilda se rozpada, ale dost lidi odchazi, takze se nejaky cas neco neslozi krome 10tky. Pokud budete chtit i presto invite. klidne si napiste. | |
|
| |
Bartuk
| Předmět: Re: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta Sat Aug 01, 2009 2:05 am | |
| toz sem zpatky, zitra si napisu o inv nekemu zatim gn | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta | |
| |
|
| |
| Bartuk ala buřťák resto/enha, srekovastara hunta | |
|