-Zdravim som Chudinna,Hunter 80 lvl Survivol 0/15/56 Blood elfka
-Volam sa Pato som s Bratislavy a mam 18 rokov teda budem mat 19,studujem na SSOU Gasmo odbor kuchar
-Svoje Acc hrajem za neho sam pretoze nikoho bi som za neho nepustil hrat ,moje acc je original kupene ma jedneho vlastnika to som ja a tym vlastnikom aj ostanem nadalej
-Hrajem skoro stale ked mam volny cas a na raid bi som prisiel v pravy cas.A raidovat mi nerobi problem ani od 18:00 do 00:00 aj dlhsie
-No mohly bi tam byt niake vedlajsie zaujmi ale keby boli tak bi som dal urcite dopredu vediet o co sa jedna a preco sa nemozem dostavit na raid
-No moj equip neni praveze najlepsi ale povedal bi som ani zase najhorsi tu vam posielam link aby ste ho sami videli a zhodnotili :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Chudinna
-Bol som v guilde FORSAKEN a ked zacali lagy na DT tak sme migrovali na AQ a tam sa nasa guilda isla pomaly do zaniku pretoze polovica ludi nemigrovala a nemal som taku velku sancu sa dostat na raid s pugom ako tu na DT tak som transferol spet.
-Ventrilo neni problem som na nom online skoro kazdy den a pouzivam Ventrilo Mix a mikrofon neni problem
-Hlasim sa prave k vam lebo hladam guildu a spolocnost ludi ktora chce a ma zaujem aktivne raidovat davam prednost ceskym guildam ako pred International guild,chcel by som vam ponuknut dalsie dps do raidu
-Vo vasej guilde nepoznam nikoho a vsimol som si ked som sedel v Dalarane ako niekdo pise ze Guilda Delirium hlada hracov na progresi
-Moje raidovacie skusenosty su asi taketo: OS 10/25+1,EoE 10,na 25 som sa este nedostal Naxx 10/25 som dokoncil tu na DT lebo na AQ som sa do neho nedostal uz po rozpade a neaktivite hracov v guilde ,VoA 10/25.V Ulduari som este nebol a nepoznam zatial ziadne na taktiky na bossov ale ked sa mi povedia velmi rychlo ich pochopim(aspon sa budem snazit
)
-Moje PC zvlada WoW-ko bez problemov ale DC sa obcas najde 1 za cely raid a teraz mavam tak 26-30 fps na raidoch
-Tak toto je asi odomna prosim ohodnote moju prihlasku a keby boli niake otazky tak v hre /w Chudinna
Dakujem moc
Chudinna