1. Jake je tve jmeno postavy, spec, class, race a level?
Alysheaa 17/51/3 Frost pve . Female UD. 80
2. Kolik ti je let a odkud jsi?
Je mu 18let,jsem z roznova pod radhostem nedaleko valaskeho mezirici.
3. Sdilis svuj acc s dalsim clovekem, nebo hrajes na uctu sam?Je to tvuj account nebo koupeny?
Acc sdilim sam ,sem prvni majitel .nikdo na muj acc nema pristup,spise bych ho ani nikomu nedal.
4. Jak casto hrajes? Raid zacina v 18-19:00 a trva do 23:00 ... muzes v tuhle dobu byt online i v pracovni den?
Sem online porad.Tento cas na raidy mi naprosto vyhovuje ,i pres tyden proste porad. kdyby mi to nevyslo dam vzdy predem a docastne vedet.
5. Muzou tve vedlejsi zajmy zapricinit neucast na raidu nebo ji jakkoliv omezit?
Ne,nemuzou, sem spolehlivy clovek
6. Zhodnot svuj equip, co hodlas zmenit atp. (+ odkaz na armory v PvE equipu)
EQ je jeste docela nestabilni radu veci bych velpsil.Hodlam popravim muj precapovany hit. +expertise
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Alysheaa7. Popis zde svoji historii v predeslych guildach, proc si je opustil, s cim si byl nespokojen atd.
Dlouho sem pusobil v Guilde MoostropperS,ale kvuli skole a nedostatek na raidu sem ji leavnul .Ppote sem byl v Guilde BARBARI,ae to sou spise deti co nemaj vubec skusenosti s raidovanim,tak sem se na raidy vubec nehlasil a dellal radsi puggy.Ignorovali veci co sem della pro G, velky prinosti Goldu v Guild bance atd..
8. Chceme po lidech aby na VT komunikovali s ostatnimi na raidech, tudiz vyzadujeme mikrofon a VT 2.1.4. Umis se podle toho zaridit ?
VT ,mikrak mam a komunikovat se nestydim
9. Proc se hlasis prave k nam? Cim budes prinosem? Co naopak ocekavas od nas?
Buudu provas prinosem kvalitnim DPS a boostem,ale chce to jeste par itemu doladit ,.Ocekavam od vas peknou prizen ,dobry kolektiv.
10. Znas nekoho v guilde? Odkud ses o nas dozvedel?
jenom Ceckynku pres /w a pripadami jako dobry typek
11. Jake jsou tve raidovaci zkusenosti v predchozich high-end instancich? (naxx10 opravdu neni high-end instance)
v TBC jeste jak sem raidoval za paladina/locka ,tak sem mel cleared vse .kouknete na ahivementy .
12. Tvuj PC i Internet by mel zvladat slozitejsi momenty na raidech, takze nejake DC ci lagy jsou nepripustne.
PC je kvalitni 4GB ram 512mb grafarna. na raidu 30+ - FPS. itenternet stabilni 2mbit,DC skoro vubec .