Ahojte vsichni,
dal sem si to do takove osnovy, rekl bych ze je pomerne prehledna.
za 1. CAS : Raid time muze byt kdykol, nemam problem se pripojit na wowko denne
za 2. TECHNIKA : ADSL 8MB, zcela bez vypadku a problemu
za 3. MINULOST: preTBC bez nerfu - outdoor raids, mc, bwl, zg, aq20. po nerfu aq40 ale jen po twins a old naxx sem bohuzel byl inactive tak sem si ho ani nezkusil.
TBC bez nerfu - Karazhan, grull, Maght, SSC, TK, Hyjal, BT. po nerfu SWP
WotLK - Naxx10/25 Malygos 10/25 Sarth 10/25 +2 Ulduar 10 - 3 bosse/25 - 1 bosse v ulduaru sem byl zatim jen jednou a dali sme jen toto s pugem.
za 4. O MNE : Jmenuju se Daniel, sem z ceske rep. usti nad labem. je mi 18 let, chodim na stredni. WoWko me bavi a taky warcraft 3, tam musim rict ze sem pro gamer na ladder hrach a i v dote. Jinak moje postava ma na max jewelcrafting a mining... uz sem to 3x menil, prvni z enchanting, potom z engineeringu a tedka jwc... doufam ze je to naposledy no. Vzdy takovejch goldu do toho dam
moje postava:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Kakashiiza 5. GUILDA : Predesla guilda byla Signum Morte, je to trosku slozitejsi s tou guildou... na zacatku kdyz vsichni progresovali tak sem byl temer nej tank na serveru a ten jejich tank slackoval na lvl uppingu... jakmile doexpil, tak si ho naboostovali a temer se na me vysrali i presto ze sem jim vse od tankoval jako main tank az do naxx25 a malygose25, no toe jedno... na raidy sem chodil sice ale chovali se ke mne desne... asi duvod proc sem zacal bejt inactive na wowku(asi tak mesic a pul) tedka sem back a rdy to kill. Tu guildu sem leavl ve stejnou dobu co vyhodili Zappa, nebo vlastne on leavl protoze ty lidi v te guilde sou trosicku postizeny, njn dycky nekde je ta postizena banda jen doufam ze sem to od nich nechytl haha
za 6. MOJE POSTAVY : Mam dohromady podstive vyexpenejch tak 8 postav mozna 7 uz to ani nemuzu pocitat prvni dve postavy sou na 60lvl je to rogue a mage(sou na Outland realmu) , dalsi 4 sou na 70lvl je to mage, priest, druid a shaman(jsou na kor gal realmu). a tedka sem si udelal nakonec jeste warriora 80lvl na Drak thule protoze vsichni u nas ve meste tu hrajou tak sem se rozhodl poprve za hordu a na drak thule ... dycky sem byl alik no, tak me neodsuzujte za to hnedka. :-* jeste na drak thulu robim paladina zatim sem hral jen 2 dny na nem a je to krasna 21lvl slecna
za 7. PROC CHCI DO VASI GUILDY : Abych byl uprimnej, videl sem na tradu jak se tam spamuje "nabirani vsech class-delirium guilda" tak sem si rekl ze bych to snad mohl zkusit, protoze par znamejch z BD a DreadKnights mi o vas reklo ze patrite k jedny z tech hodne lepsich guild na realmu. Hlavne vidim ze agresivne progresujete Ulduar coz je bezvadny. Taky se chci usadit v nejake dobre guilde a zapadnout do kolektivu lidi co jsou na urovni a vedi o cem mluvi.
Tak dekuju predem za odpovedi a doufam ze budou kladne. Zatim zdarec palec
Takze dekuju lidii a doufam kladny odpovedi na moji prihlasku, Zatim zdarec palec