zdravim....
myslim ze kompetentny ktory maju rozhodovat o prihlaskach uz o mne co to vedia ale pre tych ktori nie tak sa predstavim...
in game nick mam clarissa a som sexi blood elfka s 80lvl retribution specom:)
co sa tyka eq tak si ma mozte kuknut na armory...
[url=eq na armory]
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Clarissa[/url]co sa tyka mojej raid attendance tak mam cas kazdy den ale bohuzial pracujem do pol siedmej kazdy den(okrem niektorych vikendov kedy sa venujem frajerke:)),takze domov chodim az okolo 19,00-19,15 cca
co sa tyka skusenosti z raid instancii tak zo 60tkovych nemam skoro nic odraidovane okrem aq 20,zg,onyx a mc...tbc som odraidoval vsetko okrem sunwellu,vtedy som si dal pauzu s wow...potom som sa vratil na wotlk kde som odraidoval naxx a sartha...too som raidoval vsetko s byvalym mainom...s palatom mam odraidovane instancie z wotlk...naxx 10/25,sarth10/25 (v 10tke aj +3d) , malygos,uld 10 11/25 a uld 25 po hodira.
momentalne som v guilde last chance ktora je na pokraji rozpadu takze som sa rozhodol to zabalit tam...
co sa tyka mojho netu abo hardware vybavenia tak s tym neni problem si myslim,uvidime aky bude net na novom byte kam sa teraz stahujem ale ak bude k hovnu tak si tam natiahnem fibernet
na vt samozrejme neni problem,kecam celkom hodne,uz som stihol pourazat aj flyleafa:) /wave shema....ehm fly:)))
tak hadam je to aj vsetko tak v kocke,ak by bolo treba nejake info doplnit abo som na nieco zabudol tak sa spytajte,pripadne whisp in game:)