Zdravim a předem děkuju za čas strávenej nad mojí přihláškou
1. Jake je tve jmeno postavy, spec, class, race a level?-Kryplovlasej, Blood Elf, Priest, Shadow, 80
2. Kolik ti je let a odkud jsi?-je mi 20 a bydlim v Praze
3. Sdilis svuj acc s dalsim clovekem, nebo hrajes na uctu sam?Je to tvuj account nebo koupeny?-mam svůj acc a hraju sám
-v tom nevidim problém, jsem ted po maturitě a mam furt čas
5. Muzou tve vedlejsi zajmy zapricinit neucast na raidu nebo ji jakkoliv omezit?-určitě občas se stane že někam opravdu musim, tak na raid nemůžu, myslim že se to stane občas každymu
6. Zhodnot svuj equip, co hodlas zmenit atp. (+ odkaz na armory v PvE equipu)-eq mam na progress uludaru v pohodě, jen mi vadí pásek za badge, ten chci rychle vyměnit
-odkaz na armory ted vám sem nedám, protože píšou že "The Armory is currently undergoing maintenance. Please check back later." až to půjde tak sem hned hodim link, nebo stačí napsat ve hře a přijdu se ukázat
7. Popis zde svoji historii v predeslych guildach, proc si je opustil, s cim si byl nespokojen atd.-na začátku WOTLK jsem přišel do TWIM, jenomže udělali ze mě casuala kvůli tomu že jsem měl maturitu, ted mám po ní a na raidech pro mě neni místo, mam čas, chuť tak nechci nechat zbytečně propadat save
8. Chceme po lidech aby na VT komunikovali s ostatnimi na raidech, tudiz vyzadujeme mikrofon a VT 2.1.4. Umis se podle toho zaridit ?-VT mám a sem na něm furt když hraju, 50%mojí závislosti tvoří lidi na VT s kterejma komunikuju
9. Proc se hlasis prave k nam? Cim budes prinosem? Co naopak ocekavas od nas?-máte progress a místo v raidu pro SP, ja jsem bez guildy
-očekám raidy, chci trochu dolaďit svůj gear
10. Znas nekoho v guilde? Odkud ses o nas dozvedel?-přes recruit v trade
11. Jake jsou tve raidovaci zkusenosti v predchozich high-end instancich? (naxx10 opravdu neni high-end instance)*naxx10/25; OS 10/25; malygos 10/25; Uludar taktiky znám až po yoga
12. Tvuj PC i Internet by mel zvladat slozitejsi momenty na raidech, takze nejake DC ci lagy jsou nepripustne. Mas na to?- PC zvládá v pohodě, občas to lagne, ale komu ne ... raidy jsem doposud zvládal v pohodě, takže nevim proč ted by nemělo
DÍKY ZA VYJÁDŘENÍ